Veel gestelde vragen

Eigen donatie pagina?

 • Snel en eenvoudig je eigen
  donatie campagne.
 • Veilige gegarandeerde
  donaties
  met iDEAL.
 • Donaties snel uitbetaald
  naar je eigen rekening.
 • Zelfde geavanceerde
  beveiliging
  als banken.
Registreren

Uitbetalingen

Hoe en wanneer ontvang ik de donaties?

Alle donaties betalen we uit op jouw eigen persoonlijke bankrekening. Dit doen we 2 keer per week, namelijk op maandag en op donderdag om 8:00.

Op het moment dat je geen rekening hebt ingesteld voor je campagne, sturen we je automatisch een herinnering om dit alsnog zo snel mogelijk te doen.

Hoe stel ik mijn bankrekeningnummer in?

Je kunt het bankrekeningnummer waarop we de donaties uitbetalen, instellen bij de betreffende campagne onder de tabblad “Uitbetalingen”.

Om je bankrekening te in te stellen, vragen we je om eenmalig een verificatiebetaling van € 0.01 te doen vanaf de rekening waarop je de donaties wilt ontvangen.

Door deze verificatiebetaling weten we zeker dat uitbetalen naar het juiste rekeningnummer en voldoen we aan de Wwft (wet voorkoming witwassen financiering van terrorisme).

Wat is de omschrijving van de uitbetaling?

De Nationale Donatie Pagina maakt de de donaties altijd met een vaste omschrijving over. Deze omschrijving is "Uitbetaling [volgnummer] - [campagnenaam]". Alle uitbetalingen hebben een uniek volgnummer waarmee opgezocht kan worden, welke individuele donaties er in de betreffende uitbetaling zitten.