Veel gestelde vragen

Eigen donatie pagina?

 • Snel en eenvoudig je eigen
  donatie campagne.
 • Veilige gegarandeerde
  donaties
  met iDEAL.
 • Donaties snel uitbetaald
  naar je eigen rekening.
 • Zelfde geavanceerde
  beveiliging
  als banken.
Registreren

Kosten

Kan ik gratis een campagne aanmaken op de Nationale Donatie Pagina?

Ja! Het aanmaken van een campagne op de Nationale Donatie is helemaal gratis. Wij rekenen geen abonnement- of opstartkosten. De Nationale Donatie Pagina werkt volledig op een No Cure No Pay basis. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je plotseling een factuur van ons ontvangt. Er worden pas kosten ingehouden zodra er donaties worden ontvangen.

Moeten donateurs kosten betalen?

Nee, de Nationale Donatie Pagina rekent geen kosten aan donateurs. Donateurs betalen alleen het bedrag wat zij willen doneren. Er worden geen extra kosten afgeschreven van hun rekening.

Zijn er kosten verbonden aan het ontvangen van donaties?

De doel van de Nationale Donatie Pagina is het voor iedereen mogelijk te maken om donaties te ontvangen voor een persoonlijk doel of een doel wat hij of zij belangrijk vindt. Wij rekenen daarom geen vaste abonnementskosten voor het gebruik van ons platform.

Omdat wij zelf kosten hebben voor zaken zoals hosting, ontwikkeling, promotie, accountant en bankkosten, zijn wij genoodzaakt per donatie een vergoeding in te houden. Deze vergoeding wordt verrekend bij het uitbetalen van de donaties. Per donatie rekenen wij €0,50 cent +5% . Deze kosten zijn excl 21% BTW. Deze kosten rekenen wij alleen voor particulieren. Indien u een geregistreerd goed doel bent gelden er goedkopere tarieven. Neem hiervoor contact met ons op.