Target Earth Plastic project

Wij organisaren Beach cleanups en willen nu een machine aankopen die plastic omzet naar ruwe olie. Op deze manier kunnen we zorgen dat de plastic afvalberg kleiner gaat worden, plastic weer wat waard wordt, meer plastic gerecycled kan worden (nu 10% maar 100% met de machine). Tevens is een mooi effect dat er op termijn minder olie uit onze aarde hoeft te worden gehaald. De ruwe olie kan op vele manieren worden ingezet en de omzetting van plastic naar olie is volledig klimaatneutraal met deze machine.

Hallo. Wij zijn stichting Target Earth. Wij zijn een klein goed doel dat niet beinvloed is of wordt door politiek, bedrijfsleven en lobby’s. wij zetten ons puur in voor een beter klimaat en minder vervuiling, met name gericht op plastic. We organiseren al jaren Beach cleanups en ruimen veel plastic op. 

Maar wat gebeurt er daarna mee? 

Wij willen nu een unieke machine aankopen die plastic omzet naar ruwe olie. Op deze manier kunnen we zorgen dat de plastic afvalberg kleiner gaat worden, plastic weer wat waard wordt en meer plastic gerecycled kan worden (nu 10% maar potentieel 100% met de machine). Tevens is een mooi effect dat er op termijn minder olie uit onze aarde hoeft te worden gehaald. De ruwe olie kan op vele manieren worden ingezet en de omzetting van plastic naar olie is volledig klimaatneutraal met deze machine. 

Wij kunnen 20000 kilo plastic omzetten in ruim 15000 liter olie. Stel je voor hoeveel olie we kunnen maken als we alle plastic afval op de wereld gaan omzetten. Ok, olie is niet  natuurvriendelijk, maar laten we reeel genoeg blijven dat er altijd vraag maar olie zal blijven. Dan liever uit deze grondstoffen dan nieuwe olievelden aanboren met alle risico’s, kosten en vervuiling van dien. 

Onze machine wordt gemaakt door een spwcialist in thailand, die aldaar succesvol dit project heeft uitgerold. 

Wij streven ernaar om van de opbrengst een machine te kopen om vervolgens de inkomsten van de olie te herinvesteren in andere klimaatprojecten die wij willen realiseren.

Steunen jullie ons on een machine te kunnen kopen? 

Alvast dank voor jullie steun. Stel vooral een vraag! 


Daan van Target Earth Foundation

Www.targetearth.nl en de machine: 

https://www.sepcoindustries.com

Geplaatst op dinsdag 12 maart 2019 om 11:19

€ 0,00

0 donaties

Doel: € 20000,00 - 0 % behaaldDelen op social media

Top donaties
Er heeft nog niemand gedoneerd. Wees de eerste!

Laatste donaties
Er heeft nog niemand gedoneerd. Wees de eerste!